”Nimeni nu ar fi putut supravieţui” Primele reacţii ale martorilor oculari: secundele dinaintea prăbuşirii elicopterului în care se afla Kobe Bryant

Kobe Bryant, vedeta baschetului american, a decedat la vârstă de 41 de ani într-un tragic accident aviatic. Elicopterul în care se afla Bryant s-a prăbuşit în oraşul Calabasas din California, duminică dimineaţă.

1412 afișări
Imaginea articolului ”Nimeni nu ar fi putut supravieţui” Primele reacţii ale martorilor oculari: secundele dinaintea prăbuşirii elicopterului în care se afla Kobe Bryant
Potrivit informaţiilor oferite de presa americană, toate cele nouă persoane care se aflau la bord au decedat. Printre acestea se afla si Gianna, fiica în vârstă de 13 ani a lui Kobe Bryant.
 
Martorii oculari ai tragediei au fost şi primele persoane care au oferit informaţii investigatorilor. Los Angeles Times a stat de vorbă cu două dintre persoanele care au văzut cum s-a prăbuşit elicopterul spun că nimeni nu ar fi putut supravieţui impactului.
 
"Nu suna aşa cum trebuie şi zbura foarte jos. Am văzut cum s-a prăbuşit şi cum a explodat. Dar mi-a fost greu să-mi dau seama de mai multe lucruri, petru că era ceaţă densă. Elicopterul a căzut, s-a auzit o bubuitură puternică, apoi am văzut o minge mare de foc. Nimeni n-ar fi putut supravieţui", a declarat pentru Los Angeles Times, Jerry Kocharian, în vârstă de 62 de ani.
 
Scott Daelhin, în vârstă de 61 de ani, spune că aparatul zbura la joasă înălţime ceea ce confirmă teoria conform căreia ceaţa i-a ridicat mari probleme pilotului. 
 
"Elicopterul era foarte aproape de sol, aşa mi-am dat seama că ceva e în neregulă. Zbura foarte jos, ca şi când ar fi căutat să aterizeze. A virat uşor la stânga, apoi s-a petrecut impactul. Am auzit un zgomot puternic şi am sunat imediat la 911", a afirmat Daelhin pentru sursa citată.
 
sursa foto: profimedia
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici