Noi reguli pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo: Fără alcool, aclamaţii, autografe. „Oamenii pot simţi bucuria în inimile lor”

  • Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au anunţat, miercuri, 23 iunie, regulile care se vor aplica în rândul spectatorilor care vor asista la competiţie.
  • Jocurile Olimpice se desfăşoară în perioada 23 iulie – 8 august.
192 afișări
Imaginea articolului Noi reguli pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo: Fără alcool, aclamaţii, autografe. „Oamenii pot simţi bucuria în inimile lor”

Noi reguli pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo: Fără alcool, aclamaţii, autografe. „Oamenii pot simţi bucuria în inimile lor”

Preşedinta Comitetului Tokyo-2020, Seiko Hashimoto, a afirmat că „ambianţa festivă va trebui suprimată”, astfel încât competiţia să se desfăşoare în deplină siguranţă.

Organizatorii Jocurilor Olimpice au decis să permită maximum 10.000 de spectatori, însă Seiko Hashimoto a precizat că aceştia nu trebuie să se aştepte la genul de petreceri la care au acces în prezent fanii fotbalului la EURO 2020.

În Japonia, spectatorii vor trebui să se supună mai multor reguli.

Astfel, oricine înregistrează o temperatură a corpului de peste 37,5 grade, în timpul a două verificări separate, nu va putea intra la competiţie. De asemenea, nu vor putea intra persoanele care tuşesc sau nu poartă mască. Acestea nu-şi vor primi banii înapoi, dacă intrarea le va fi refuzată.

Mai mult, spectatorii vor putea aplauda, dar nu vor putea să îi încurajeze pe sportivi sau „să intre în contact direct cu alţi spectatori”. Aceştia nu vor putea să ceară nici autografe şi nu vor putea „să exprime sprijin verbal”, să fluture steguleţe sau să se angajeze în „orice formă de aclamaţie”.

De asemenea, alcoolul este interzis, „pentru a atenua cât mai mult posibil preocupările publicului”.

„Oamenii pot simţi bucurie în inimile lor, dar nu pot fi zgomotoşi şi trebuie să evite mulţimile. Depunem mult efort în a găsi un nou mod de a sărbători”, a spus Seiko Hashimoto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici