Norvegia, Danemarca şi Scoţia, încă o echipă în Europa League datorită clasamentului Fair-Play

Norvegia, Danemarca şi Scoţia au câştigat încă un loc în primul tur de calificare pentru Europa League, sezonul 2009/2010, datorită clasamentului Fair-Play întocmit de UEFA, a anunţat site-ul oficial al forului european.

2 afișări

Norvegia a încheiat pe primul loc în clasamentul Fair-Play al UEFA cu 8.372 de puncte, fiind urmată de Danemarca, 8.189 de puncte, şi Scoţia, 8.169 de puncte.

România a terminat pe poziţia a 36-a a clasamentului Fair-Play cu 7.768 de puncte.

Echipele de club care au terminat pe primul loc în clasamentul Fair-Play din Norvegia, Danemarca şi Scoţia vor participa în primul tur de calificare pentru Europa League, ediţia 2009/2010.

Clasamentul Fair-Play al UEFA a fost întocmit în perioada 1 mai 2008 - 30 aprilie 2009 şi a ţinut cont de: jocul pozitiv, respectul faţă de adversar, respectul faţă de arbitru, comportamentul publicului şi al oficialilor clubului, dar şi de avertismente şi eliminări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici