Norvegia, Finlanda şi Olanda vor primi câte un loc în plus în ediţia viitoare a Ligii Europa

Norvegia, Finlanda şi Olanda vor primi câte un loc în plus în ediţia viitoare a Ligii Europa, ele ocupând primele trei poziţii în clasamentul fair-play din perioada 1 mai 2011 - 30 aprilie 2012, a anunţat, luni, site-ul oficial al UEFA.

126 afișări
Imaginea articolului Norvegia, Finlanda şi Olanda vor primi câte un loc în plus în ediţia viitoare a Ligii Europa

Norvegia, Finlanda şi Olanda vor primi câte un loc în plus în ediţia viitoare a Ligii Europa

Norvegia a terminat pe primul loc, cu 8.394 de puncte, fiind urmată de Finlanda, cu 8.300 de puncte, şi Olanda, cu 8.194 de puncte. România s-a clasat pe poziţia a 38-a în această ierarhie, cu 7.662 de puncte.

Norvegia, Finlanda şi Olanda vor beneficia de câte un loc în plus în primul tur preliminar al sezonului viitor din Liga Europa.

Acest clasament cuprinde federaţiile care, în perioada menţionată, au jucat cel puţin 35 de meciuri la nivel de naţională sau meciuri în cupele europene pentru formaţiile de club.

Ierarhia se întocmeşte pe baza unor evaluări făcute de delegaţii UEFA, care ţin cont, printre altele, de respectul jucătorilor faţă de adversari şi arbitri, de comportamentul fanilor, de cartonaşele galbene şi roşii primite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici