Nouă medalii pentru România la Campionatele Balcanice indoor de atletism

Sportivii români au câştigat, sâmbătă, patru medalii de aur, trei de argint şi două de bronz, la Campionatele Balcanice indoor de atletism de la Istanbul, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

175 afișări
Imaginea articolului Nouă medalii pentru România la Campionatele Balcanice indoor de atletism

Nouă medalii pentru România la Campionatele Balcanice indoor de atletism

Medaliile de aur au fost obţinute de Bianca Răzor (400 metri - 54,17), Mihaela Nunu (800 metri - 2:04,16), Cristina Sandu (triplusalt - 13,27 m) şi Anca Heltne (greutate - 18,02 m).

Atletul Andrei Gag a încheiat întrecerile cu record personal, el clasându-se pe locul doi la aruncarea greutăţii, cu 20,17 m. Tot cu argint a fost recompensată şi Alina Rotaru, la lungime, cu 6,45 metri. Locul secund a mai fost ocupat de Ancuţa Bobocel, la 1500 m (4:18,24).

Medaliile de bronz au fost câştigate de către Ioan Zăizan, la 1500 metri (3:44,16) şi de Cristina Casandra, la 3000 m (9:19,11).

În clasamentul oficial feminin pe echipe, România este lider, cu 150,5 puncte, devansând Turcia - 138,5 puncte, în timp ce la masculin, ordinea a fost inversă: 1. Turcia - 133 puncte; 2. România - 132 p.

Această ediţie a Balcaniadei a fost prima cu 15 ţări, după cooptarea anul trecut, în toamnă, a altor trei membri. La Istanbul s-au aflat sportivi din Albania, Armenia, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Muntenegru, România, Macedonia, Serbia, Slovenia şi Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici