Noua varintă de coronavirus afectează şi fotbalul. Meciul dintre Manchester United şi Young Boys ar putea fi mutat din cauza restricţiilor Covid-19

Meciul dintre Manchester United şi formaţia elveţiană Young Boys, de pe Old Trafford, din Liga Campionilor, de pe 8 decembrie, ar putea fi mutat din cauza restricţiilor impuse de Covid-19.

317 afișări
Imaginea articolului Noua varintă de coronavirus afectează şi fotbalul. Meciul dintre Manchester United şi Young Boys ar putea fi mutat din cauza restricţiilor Covid-19

Noua varintă de coronavirus afectează şi fotbalul. Meciul dintre Manchester United şi Young Boys ar putea fi mutat din cauza restricţiilor Covid-19

Îngrijorările legate de noua variantă Omicron i-au determinat pe oficialii Ţării Cantoanelor să decidă că oricine intră în Elveţia, venind din Marea Britanie, trebuie să se izoleze timp de 10 zile.

UEFA caută să clarifice dacă aceste prevederi se aplica şi celor de la Young Boys, care la întoarcerea din Anglia ar trebui să se supună carantinării.

Dacă prevederile se aplică echipei de fotbal elveţiene, atunci regulile UEFA prevăd că ar trebui găsită o locaţie neutră, deşi meciul ar putea fi mutat la o altă dată.

United s-a calificat deja ca şi câştigătoare a grupei, dar Young Boys ar putea încă să îşi asigure un loc în Europa League dacă va repeta victoria obţinută în septembrie, în faţa echipei din Premier League.

Dacă meciul ar fi mutat, ar costa United milioane de lire sterline din încasările pierdute din vânzarea de bilete.

Elveţia se numără printre ţările europene care au reintrodus restricţii privind coronavirusul, pe fondul creşterii numărului de cazuri pe continent, evenimentele sportive fiind, de asemenea, afectate.

Meciul din Europa League dintre West Ham şi Rapid Viena, disputat săptămâna trecută în Austria, s-a jucat cu uşile închise, ca parte a unei noi măsuri de izolare la nivel naţional, în timp ce toate meciurile din Olanda se joacă fără fani, după ce la începutul lunii noiembrie a fost introdusă o izolare parţială.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici