Noul protocol medical pentru desfăşurarea competiţiilor a fost aprobat de FRF

  • Federaţia Română de Fotbal a aprobat vineri noul protocol medical pentru desfăşurarea competiţiilor.
  • Acesta prevede creşterea numărului de persoane care vor avea acces în zona 1 şi 2 a stadioanelor.
305 afișări
Imaginea articolului Noul protocol medical pentru desfăşurarea competiţiilor a fost aprobat de FRF

Noul protocol medical pentru desfăşurarea competiţiilor a fost aprobat de FRF

Noul protocol care reglementează desfăşurarea competiţiilor fotbalistice în contextul pandemiei COVID-19 a fost aprobat vineri de Comitetul de Urgenţă al FRF.

Acesta prevede creşterea numărului de persoane care vor avea acces în zona 1 şi 2 a stadioanelor.

„Modificările sunt în ceea ce priveşte numărul de persoane ce vor avea acces în Zona 1 şi Zona 2. Astfel, în Zona 1, la nivelul terenului de joc, numărul a crescut de la 80 la 120, iar în Zona 2 a ajuns la 130 de persoane de la 100, cât era înainte. De asemenea, în ceea ce priveşte mass-media, numărul fotografilor a crescut de la 5 la 16, iar numărul jurnaliştilor cu acces la masa presei s-a dublat, ajungând la 20”, se arată într-un comunicat al FRF.

Actualizarea documentului a fost făcută ca urmare a modificării şi completării ordinului comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici