Novak Djokovic a apărut la o slujbă religioasă, după expulzarea de la Melbourne

Novak Djokovic a revenit la Belgrad, după ce a fost alungat din Australia, iar ziarul sârb „Informer” a publicat poze cu liderul mondial.

2223 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic a apărut la o slujbă religioasă, după expulzarea de la Melbourne

După expulzarea din Australia, pe ruta Melbourne-Dubao, jucătorul de tenis Novak Djokovic a aterizat luni la Belgrad, fără a da ochii cu mulţimea care îl aştepta în faţa aeroportului „Nikola Tesla”. „Nole” a făcut cunoscut că nu vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat la Antipozi.

Jucătorul a ieşit, ieri, în lume. Sârbul a participat la o slujbă religioasă în Biserica Ruzica (Biserica Roşie) din Kalemegdan, cetatea Belgradului.

Una dintre fotografii a fost postată pe reţelele de socializare şi publicată de ziarul „Informer”. Oamenii care au fost la slujba religioasă a Bobotezei Ortodoxe, susţine ziarul din Belgrad, au fost uimiţi să-l vadă pe campion printre ei, mai ales după ce se petrecuse la Melbourne.

Vaccinarea, un subiect care-l urmăreşte

La Nole a ajuns o altă veste proastă, confirmată tot ATP, care organizează circuitul masculin. Într-o declaraţie transmisă jucătorilor, ATP a confirmat consecinţele implementării legii privind permisul de vaccinare care interzice sportivilor nevaccinaţi să participe la orice eveniment sportiv din Franţa începând cu 24 ianuarie.

Potrivit ATP, există încă unele îndoieli cu privire la jucătorii care s-au recuperat recent de Covid-19. Vor putea concura dacă au primit cel puţin o doză de vaccin. 

Astfel, pentru sârb se închid şi porţile de la Roland Garros, al doilea turneu major al anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici