Novak Djokovic - David Goffin, prima semifinală de la Miami

Liderul mondial din clasamentul ATP, sârbul Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami, după victoria în două seturi, scor 6-3 6-3, împotriva cehului Tomas Berdych. Novak Djokovic va juca în penultimul act cu belgianul David Goffin.

1262 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic - David Goffin, prima semifinală de la Miami

Novak Djokovic - David Goffin, prima semifinală de la Miami (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Câştigător de cinci ori la Key Biscaine, Novak Djokovic a început mai bine întâlnirea cu Tomas Berdych din sferturile de finală şi a făcut break-ul, pe care şi l-a menţinut până la finalul setului, adjudecat cu 6-3. Nici în manşa secundă, cehul Tomas Berdych, numărul 7 mondial, nu i-a pus mai multe probleme lui Djokovic, care s-a impus cu acelaşi scor, 6-3. Liderul mondial este câştigătorul ultimelor două ediţii ale turneului din Florida.

În prima semifinală de la Miami, Novak Djokovic îl va înfrunta pe belgianul David Goffin, locul 14 mondial, care l-a învins, în trei seturi, scor 3-6 6-2 6-1 pe francezul Gilles Simon. După victoria din ultima confruntare directă, Gilles Simon a început mai bine partida din sferturile de finală ale turneului de la Miami. Francezul a avut nevoie de un singur break în primul set, pe care l-a câştigat cu 6-3. David Goffin a pus stăpânire pe joc şi s-a impus în următoarele două manşe cu 6-2 6-1. Pentru jucătorul belgian este prima semifinală din carieră la Miami.

Partida din penultimul act al turneului de la Miami, dintre Novak Djokovic şi David Goffin este programată să se dispute sâmbătă, pe 2 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici