Novak Djokovic, primit cu urale la primul meci din Australia, după expulzarea din 2022

Novak Djokovic a fost bine primit de public la primul său meci din Australia după ce în 2022 a fost expulzat din cauza statutului său de vaccinare.

717 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, primit cu urale la primul meci din Australia, după expulzarea din 2022

Novak Djokovic, primit cu urale la primul meci din Australia, după expulzarea din 2022

Sârbul a jucat la dublu la Adelaide International, potrivit BBC. El şi canadianul Vasek Pospisil au fost învinşi cu 4-6 6-3 10-5 de Tomislav Brkic şi Gonzalo Escobar.

Djokovic s-a bucurat de o susţinere copleşitoare din partea publicului pe tot parcursul meciului, fiind întâmpinat cu urale şi scandări în timp ce se îndrepta spre teren.

La finalul meciului, jucătorul de 35 de ani a dat autografe şi şi-a făcut fotografii cu fanii.

El este cap de serie numărul unu în proba de simplu la Adelaide şi îl va înfrunta marţi în primul tur pe francezul Constant Lestienne. Sârbul îşi continuă pregătirea pentru Australian Open, primul turneu major al sezonului, care va începe pe 16 ianuarie.

Djokovic este de nouă ori campion la Melbourne şi este la doar un titlu de Grand Slam de recordul masculin al lui Rafael Nadal, de 22 de titluri.

Novak Djokovic a fost expulzat înainte de Australian Open 2022 din cauza faptului că nu era vaccinat. Interdicţia de viză de trei ani impusă lui Djokovic a fost anulată în noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici