Novak Djokovici a donat premiul de la Roma pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din Serbia

Tenismanul Novak Djokovici, locul 2 ATP, a decis să doneze întreaga sumă primită după ce a câştigat turneul din seria Masters de la Roma, aproximativ 500.000 de dolari, pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din Serbia, potrivit inserbia.info.

195 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici a donat premiul de la Roma pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din Serbia

Novak Djokovici (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Pentru câştigarea trofeului de la Roma, Djokovici a primit un premiu în valoare de 549.000 de euro (circa 752.000 de dolari), însă după ce a plătit toate taxele, suma donată a fost de 500.000 de dolari.

De asemenea, fundaţia "Novak Djokovici" a strâns suma de 100.000 de dolari în numai trei zile. Totuşi această sumă nu este finală, deoarece donaţiile vin în continuare din întreaga lume.

Sâmbătă, Novak Djokovici a lansat un apel pentru ajutorarea numeroaselor familii afectate de inundaţiile din Serbia şi din Bosnia.

După o săptămână de inundaţii, acestea au afectat peste 1,6 milioane de persoane în Serbia şi Bosnia şi s-au soldat cu 47 de morţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici