Nu te supăra, frate! Surpriză în Cupa României. Poli Timişoara elimină Rapid Bucureşti

  • Ultimul meci al optimilor de finală ale Cupei României la fotbal masculin le-a adus faţă în faţă, pe Stadionul „Dan Păltinişanu”, pe divizionara secundă Politehnica Timişoara şi pe primdivizionara Rapid Bucureşti.
  • Gazdele au învins cu 2-0, calificându-se în sferturile de finală ale competiţiei.
693 afișări
Imaginea articolului Nu te supăra, frate! Surpriză în Cupa României. Poli Timişoara elimină Rapid Bucureşti

Nu te supăra frate! Surpriză în Cupa României. Poli Timişoara elimină Rapid Bucureşti

Rapid Bucureşti a aliniat la start un unsprezece alcătuit în parte din jucători care au prins minute mai puţine în acest sezon. Cele două echipe, recunoscute şi pentru alianţa dintre suporteri, au făcut un meci sărac în faze de poartă, încheiat cu o victorie a „fratelui” mai mic, Poli Timişoara.

Poli a deschis scorul în minutul 21, prin italianul Erik Gerbi, pus în poziţie ideală de pasa lui Andrei.

În minutul 42, după o centrare din corner, pe colţul scurt, Stahl a trimis cu capul, pe spate, balonul a nimerit bara şi ajuns în mâinile lui Devenish-Meares.

În repriza sceundă, guleştenii au mai avut două ocazii importante, prin Stahl şi sefere, dar gazdele au fost cele care au majorat scorul la 2-0, în minutul 70, acelaşi Andrei fiind servant pentru Ursu, care a primit o pasă filtrantă, valorificată cu un şut plasat, la colţul lung.

Rapid nu a mai reuşit să se apropie periculos de poarta violeţilor, care s-au calificat astfel în sferturi, alături de FC Voluntari, ACSO Filiaşi, Chindia Târgovişte, FC Argeş, Universitatea Craiova, FC Buzău şi Sepsi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici