Număr record de mesaje pe Twitter, cu ocazia finalei Euro-2012

Victoria Spaniei, cu scorul de 4-0, în faţa naţionalei Italiei, în finala Campionatului European de fotbal, a generat un trafic record pe Twitter pentru un eveniment sportiv, a anunţat, luni, site-ul de micro-blogging.

152 afișări
Imaginea articolului Număr record de mesaje pe Twitter, cu ocazia finalei Euro-2012

Număr record de mesaje pe Twitter, cu ocazia finalei Euro-2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul de duminică a fost subiectul a peste 16,5 milioane de mesaje postate de fanii celor două echipe, înregistrându-se chiar o medie de 15.358 de mesaje pe secundă, după al patrulea gol.

Twitter, care permite utilizatorilor să posteze mesaje scurte, imagini sau linkuri, are 140 de milioane de clienţi activi în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici