O comisie FIFA va stabili compensanţiile pe care Mutu trebuie să le plătească grupării Chelsea

Camera de Rezolvare a Disputelor din cadrul FIFA va stabili compensaţiile pe care atacantul Adrian Mutu va fi obligat să le plătească grupării Chelsea după ce i-a fost reziliat contractul cu clubul englez în 2004, deoarece a fost depistat pozitiv cu cocaină.

1 afișare
Imaginea articolului O comisie FIFA va stabili compensanţiile pe care Mutu trebuie să le plătească grupării Chelsea

O comisie FIFA va stabili compensanţiile pe care Mutu trebuie să le plătească grupării Chelsea

Acest organism al FIFA este format din 21 de membri, dintre care zece sunt reprezentanţi ai fotbaliştilor, zece ai cluburilor şi unul independent. Camera de Rezolvare a Disputelor va stabili suma pe care trebuie să o plătească Mutu după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis că actualul jucător al Fiorentinei este nevoit să achite această compensaţie, informează site-ul fiorentina.it.

Clubul Chelsea a cerut compensaţii în valoare de opt milioane de lire sterline (aproximativ 11,2 milioane de euro), considerând că Mutu a încălcat clauzele contractuale, ceea ce a dus la concedierea fotbalistului român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici