O fană a echipei Manchester City şi-a făcut rochia de mireasă din tricouri ale "cetăţenilor"

Karen Bell, o fană a echipei Manchester City, a petrecut trei săptămâni într-un atelier de croitorie pentru a-şi face o rochie de mireasă din tricourile-replică ale "cetăţenilor" deţinute de soţul său.

122 afișări
Imaginea articolului O fană a echipei Manchester City şi-a făcut rochia de mireasă din tricouri ale "cetăţenilor"

O fană a echipei Manchester City şi-a făcut rochia de mireasă din tricouri ale "cetăţenilor" (Imagine: Mediafax foto/AFP)

În vârstă de 38 de ani, Karen a declarat că soţul său i-a transmis că data nunţii coincide cu un meci al echipei favorite, Manchester City, astfel încât va trebui să apară într-un tricou al "cetăţenilor". "Asta m-a pus pe gânduri şi m-am decis să îmi fac rochia. A fost o dovadă a iubirii şi am stat la maşina de cusut şase nopţi pe săptămână", a declarat Karen Bell, informează mirrorfootball.co.uk.

După nuntă, cei doi au urmărit pe viu partida câştigată de Manchester City în compania celor de la Stoke City, cu scorul de 3-0.

"Toată lumea ne oprea să facă poze cu noi. A fost incredibil, toţi ne cumpărau de băut. După meci am fost la o recepţie la un hotel, iar la un moment dat cineva m-a întrebat dacă rochia mea a fost creată de Vivienne Westwood", a completat Bell.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici