O Jogo: Rapid vrea să câştige din nou titlul cu ajutorul lui Jose Peseiro

Cotidianul O Jogo prezintă, într-un material publicat marţi, detalii despre jucătorii şi tehnicienii portughezi din România, subliniind că prin numirea lui Jose Peseiro în funcţia de antrenor, Rapid vrea să câştige din nou titlul de campioană a României.

11 afișări
Imaginea articolului O Jogo: Rapid vrea să câştige din nou titlul cu ajutorul lui Jose Peseiro

Jose Peseiro (Imagine: Mediafax Foto)

"În acest sezon, derbiurile bucureştene vor fi interesate şi pentru portughezi, deoarece două din cele trei mari echipe vor conta pe jucători lusitani. Rapid, care l-a angajat pe Jose Peseiro în tentativa de a câştiga titlul naţional, primul după sezonul 2002/2003, are trei portugehzi în lot (Vasco Matos, Joao Paulo şi Ricardo Fernandes), în timp ce Steaua are din nou un jucător lusitan (Tiago Gomes), după ce l-a avut şi pe portarul Carlos. Cluburile româneşti par să fi găsit în jucătorii portughezi soluţiile la toate problemele lor, iar la eventul realizat de CFR Cluj în sezonul trecut au avut contribuţie şi jucători portughezi", scrie O Jogo.

O Jogo notează că Jose Peseiro este al doilea antrenor portughez care vine în România după Joaquim Teixeira la Pandurii Târgu Jiu. "Rapid este însă o echipă de tradiţie şi aşteptările sunt altele. Jose Peseiro a fost încântat de ambiţia oficialilor Rapidului şi a promis victorii. «Mi-a fost prezentat un proiect de învingător, lucru foarte important pentru mine. Vrem o echipă competitivă, care să câştige tot», a spus Peseiro la prezentarea oficială", subliniază publicaţia citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici