O jucătoare de tenis din România trage tare şi la şcoală. A luat 10 la dizertaţie

Irina Fetecău, 26 de ani, sportivă legitimată la CS Dinamo, locul 345 WTA, este preocupată şi de perioada în care nu va mai juca tenis de câmp.

673 afișări
Imaginea articolului O jucătoare de tenis din România trage tare şi la şcoală. A luat 10 la dizertaţie

Sportiva şi-a susţinut dizertaţia în jurnalism, luând-o pe urmele tatălui său, omul de radio Adrian Fetecău, de la Radio România Actualităţi. 

„Irina s-a apropiat de o latură a activităţii mele, cea de jurnalist. S-a îndreptat către sport şi, în paralel, a reuşit să obţină la Universitatea din Bucuresti licenţa în Relaţii publice şi Ştiintele Comunicării şi, săptămâna trecută, Masterul în Jurnalism Tematic", dă din casă Adrian Fetecău.

Irina a profitat de pauza luată după accidentarea care o ţine de ceva vreme în afara arenelor. „După ce participase la la Australian Open, a trebuit să se opereze la genunchiul drept, după care a urmat o perioadă infernal de lungă de recuperare. Nu-i doresc nimănui să îşi vadă fata în cârje şi să nu prea ai cum să o ajuţi decât cu eterna încurajare că va fi bine! Aşa că susţinerea cu brio a lucrării de dizertaţie şi obţinerea notei 10 a reprezentat un plasture pe moralul familiei noastre, foarte zdruncinat”, spune omul de radio, cu aluzie la faptul că în luna martie şi-a pierdut mama.

Irina Fetecău a reluat antrenamentele cu Dragoş Dima şi cu preparatorul fizic Traian Vidraşcu. Şi-a îngheţat clasamentul WTA, poate merge la US Open, la sfârşit de august, dar nu se ştie dacă va fi într-o formă optimă până atunci.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici