O placă de bronz în memoria lui Marco Simoncelli, dezvelită la Grand Prix-ul Malaysiei la MotoGP

O placă de bronz în memoria lui Marco Simoncelli va fi dezvelită, sâmbătă, înainte de Marele Premiu al Malaysiei la MotoGP, pe circuitul de la Sepang, unde pilotul italian a murit într-un accident în urmă cu un an, au anunţat organizatorii.

133 afișări
Imaginea articolului O placă de bronz în memoria lui Marco Simoncelli, dezvelită la Grand Prix-ul Malaysiei la MotoGP

Marco Simoncelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Piloţi şi conducători se vor aduna în faţa acestei plăci memoriale, în virajul 11 al circuitului, unde Simoncelli, care avea 24 de ani şi fusese campion mondial la moto2 în 2008, a pierdut controlul asupra motocicletei, a anunţat directorul general al circuitului, Razlan Razali.

Un nou trofeu la MotoGP, denumit "Marco Simoncelli - cel mai bun tânăr al anului", va fi lansat cu această ocazie.

Marco Simoncelli (Honda) a căzut, la 23 octombrie, în turul doi al Marelui Premiu al Malaysiei la MotoGP şi a rămas la pământ, fără cască, el încetând din viaţă la spital, unde fusese transportat cu elicopterul. După ce a căzut, Simoncelli a fost călcat de compatriotul său Valentino Rossi (Ducati) şi de americanul Colin Edwards (Yamaha), acesta din urmă alegându-se cu un umăr dislocat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici