O replică şi un viitor. Andru Nenciu scrie despre câştigătorul care n-a ştiut să se bucure: "Da, Răzvan, i-ai ciuruit. Dar nu oricine poate deveni golan ca Băse"

Ai punctat bine, dar ei nu se simt ciuruiţi, simt doar că-s nerespectaţi. Ai accentuat ideea, în mijlocul discursului triumfal, semn că declaraţia lui Băsescu, din decembrie 2009, de la victoria împotriva lui Geoană, te-a uns pe suflet.

1323 afișări
Imaginea articolului O replică şi un viitor. Andru Nenciu scrie despre câştigătorul care n-a ştiut să se bucure: "Da, Răzvan, i-ai ciuruit. Dar nu oricine poate deveni golan ca Băse"

O replică şi un viitor. Andru Nenciu scrie despre câştigătorul care n-a ştiut să se bucure: "Da, Răzvan, i-ai ciuruit. Dar nu oricine poate deveni golan ca Băse"

Ai vrut să arăţi ca el, doar că Băse avea charismă, retorică, sprijin popular, caterinca era la ea acasă. Ai arătat, mai degrabă, ca profil, cu Adrian Năstase. Da, e cea mai mare victorie pe care ai repurtat-o, dar nici chiar tonul golănesc, arogant şi sfidător nu te ajută pe termen lung. Nu oricine poate deveni golan ca Băse.

Dar aşa e. I-ai ciuruit! Pe Chivu, omul spre casa căruia te-ai dus cu o cohortă de paparazzi şi i-ai plantat prin boscheţii din Paradisul Verde pentru a te încadra, la o cafea, cu fostul căpitan al lui Inter. L-ai ciuruit pe Lucescu, pe care-l aşteptai în Cluj, la scara autocarului. Te-ai dus cu zâmbetul cât al lui Fernandel, te-ai întors mai încruntat ca Marlon Brando. Şi, cel mai important, ţi-ai ciuruit rivalul.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici