"O ruşine pentru sport, ar trebui să fie interzis" - Medvedev critică terenurile de la Indian Wells

În timpul meciului său de marţi, din turul al patrulea, împotriva lui Alexander Zverev, Daniil Medvedev s-a dezlănţuit pe terenurile de la Indian Wells, criticând pentru a doua oară calitatea suprafeţei de joc.

982 afișări
Imaginea articolului "O ruşine pentru sport, ar trebui să fie interzis" - Medvedev critică terenurile de la Indian Wells

"O ruşine pentru sport, ar trebui să fie interzis" - Medvedev critică terenurile de la Indian Wells

Medvedev şi-a arătat clar dezacordul faţă de modul în care se joacă pe terenurile din Indian Wells Tennis Garden, nefiind prima dată când a făcut acest lucru la ediţia din acest an a competiţiei. La precedenta întâlnire cu Ilya Ivashka, el a glumit că va urina la fel de încet cum se joacă pe terenuri şi a folosit aceeaşi metaforă şi atunci când s-a plâns în timpul meciului de marţi, din turul patru.

Rusul a pierdut primul set în faţa lui Zverev în tie-break, moment în care, în pauză, şi-a împărtăşit cu arbitrul meciului gândurile despre calitatea suprafeţei de joc, pe care o consideră mult prea lentă. Arbitrul Renaud Lichtenstein l-a ascultat cu atenţie, dar nu a reacţionat în niciun fel la comentarii.

"Este o ruşine pentru sport acest teren. Ar trebui să se interzică să se mai joace aici. O ruşine pentru sport, acest nenorocit de teren. Şi ei îi spun hardcourt. Ce ruşine să numeşti acest teren hardcourt".

Furia lui Medvedev faţă de teren vine din faptul că acesta încetineşte jocul şi îl împiedică să joace în stilul său specific. Şi alţi jucători s-au plâns în trecut de suprafaţa de joc de la Indian Wells, susţinând de asemenea că este prea lentă.

"Mă duc la toaletă, dar nu-mi pasă dacă îmi acordaţi o încălcare a timpului. Voi fi la fel de lent ca aceste terenuri. Nu-mi pasă. Daţi-mi cinci încălcări de timp. Dacă ne permit să jucăm pe astfel de terenuri, atunci îmi pot permite să fac ce vreau".

În cele din urmă, Medvedev a câştigat meciul cu Zverev, după 3 ore şi 10 minute, cu scorul de 6-7 (5), 7-6 (5), 7-5, recuperând dezavantajul de un set şi demonstrând că poate juca şi pe acest teren pe care îl consideră lent.

Medvedev ajunge astfel la al 15-lea meci câştigat consecutiv şi va evolua în sferturile de finală împotriva spaniolului Alejandro Davidovich Fokina (28 ATP).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici