Obreja: Meciul a fost greu, dar Lucian Bute şi-a arătat valoarea

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, duminică dimineaţă, că Lucian Bute a avut un meci foarte dificil cu Denis Gracev, dar în care a reuşit să-şi arate valoarea.

446 afișări
Imaginea articolului Obreja: Meciul a fost greu, dar Lucian Bute şi-a arătat valoarea

Obreja: Meciul a fost greu, dar Lucian Bute şi-a arătat valoarea (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

''Lumea se aşteaptă numai la meciuri uşoare. Modul în care a arătat meciul i-a folosit lui Lucian, el a încasat lovituri. El a putut să-şi recapete încrederea în el. Meciul a fost greu, muncit, dar Lucian şi-a arătat valoarea în faţa unui boxer versatil, periculos, care vine din stradă, a luat coate, picioare şi nu a căzut. Presiunea pe umerii lui Lucian a fost enormă. Slavă Domnului că s-a terminat cu bine'', a declarat Obreja la Money.ro.

El a precizat că revanşa cu britanicul Carl Froch urmează să aibă loc cel mai probabil în martie 2013, contractul între cele două părţi fiind semnat.

Pugilistul Lucian Bute l-a învins la puncte pe rusul Denis Gracev, într-un meci desfăşurat, duminică, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de român după înfrângerea în faţa britanicului Carl Froch, în mai. Lucian Bute, în vârstă de 32 de ani, a devenit astfel deţinător al centurii NABF la categoria semigrea.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici