Obreja spune că Lucian Bute va putea disputa meciul cu Froch

Preşedintele FR de Box, Rudel Obreja, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că pugilistul Lucian Bute va putea disputa meciul cu britanicul Carl Froch la data programată iniţial, 26 mai.

266 afișări
Imaginea articolului Obreja spune că Lucian Bute va putea disputa meciul cu Froch

Obreja spune că Lucian Bute va putea disputa meciul cu Froch (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Meciul cu Froch se va disputa la data stabilită iniţial. Lucian a primit astăzi acceptul doctorului, a fost la un pas să-şi piardă un deget pentru că a avut o infecţie foarte urâtă, dar a mers la timp la doctor şi a fost salvat. Este în programul normal de pregătire, mâine va avea un antrenament cu public la Montreal, după care pe 12 dimineaţa, va pleca spre Londra, unde va sta câteva zile, înainte de plecarea către Nottingham. Momentan are patru kilograme peste greutate, dar este un profesionist, iar în două zile le poate pierde", a declarat Obreja pentru MEDIAFAX.

Luni, Boxinginsider.com a anunţat că Lucian Bute a suferit o infecţie cauzată de o băşică la picior, care s-a întins până în zona genunchiului, astfel că meciul cu britanicul Carl Froch, programat la 26 mai în Nottingham, era în pericol de amânare.

Bute, care în prezent se antrenează în Florida (SUA) a fost transportat, sâmbătă, la un spital din zonă, iar potrivit sursei citate medicii nu sunt prea încrezători că sportivul român ar putea să boxeze conform programului.

Lucian Bute se pregăteşte de trei luni în Florida pentru meciul cu Froch.

Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute ar trebui să se dispute în 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham. În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici