Obreja: Sunt bani în sportul românesc

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, joi, că în sportul românesc sunt bani, însă cei implicaţi neagă acest lucru.

8 afișări
Imaginea articolului Obreja: Sunt bani în sportul românesc

Obreja: Sunt bani în sportul românesc (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu iau niciun leu de la federaţie, ba mai mult, mai dau din buzunarul meu, aşa că îmi permit să spun adevărul. Sunt bani în sportul românesc, dar nu sunt cheltuiţi aşa cum ar trebui. Ceilalţi, care îşi trag din acei bani, preferă să pună placa «Nu sunt bani în sport». Eu vă spun adevărul, eu nu am ce pierde. Nu are cine să mă dea afară de la federaţie, pentru că am fost ales", a spus Obreja.

Oficialul FRB a mai afirmat că legislaţia din România nu permite federaţiei să sprijine cluburile.

"Chiar ieri (n.r. - miercuri) am discutat cu doamna ministru Monica Iacob Ridzi şi i-am spus problemele cu care ne confruntăm noi. Legislaţia ne îngreunează eforturile. Noi nu putem investi în altceva decât în performanţă sportivă. Nu putem remunera antrenorii. Este foarte dificil să ceri performanţă de la nişte sportivi şi antrenori prost plătiţi", a precizat Rudel Obreja.

"Am vorbit cu doamna ministru poate reuşim să modificăm Codul Fiscal pentru ca banii din sponsorizări să fie deductibili sută la sută. Sunt oraşe şi cluburi cu tradiţie, unde s-ar putea face performanţă, dar nu sunt bani, iar noi nu le putem da din cauza legislaţiei. Sperăm să se facă modificările legislative pentru ca noi, federaţia, să putem ajuta cluburile", a spus preşedintele Federaţiei Române de Box.

Citeşte şi:

Obreja: În finalele Cupei României se va boxa fără cască de protecţie

Obreja vrea să se adreseze Tribunalului de la Lausanne

Preşedintele AIBA spune că a înlocuit unii arbitri la JO, pentru că ar fi fost manipulaţi de Obreja

Rudel Obreja, dat afară dintr-o conferinţă în care încerca să demaşte corupţia din box

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici