Ofertă de 10 milioane de lire sterline pe an pentru Jose Mourinho

Tehnicianul Jose Mourinho a primit o ofertă de 10 milioane de lire sterline pe an pentru a antrena naţionala de fotbal a Emiratelor Arabe Unite, scrie, miercuri, publicaţia Daily Mirror.

1 afișare
Imaginea articolului Ofertă de 10 milioane de lire sterline pe an pentru Jose Mourinho

Ofertă de 10 milioane de lire sterline pe an pentru Jose Mourinho

Potrivit sursei citate, şeicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a luat legătura cu Jorge Mendes, agentul lui Mourinho, pentru a-i face această ofertă.

"Mourinho, care avea un salariu de 5,5 milioane de lire sterline pe an la Chelsea, nu părea interesat de ofertă, dar suma vehiculată l-ar putea face să se gândescă de două ori", scrie Daily Mirror.

Cotidianul englez scrie că şeicul Mohammed este un pasionat de fotbal, chiar dacă nu a reuşit să preia clubul Liverpool.

Contractul actualului selecţioner al Emiratelor Arabe Unite, francezul Bruno Metsu, expiră anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici