Ofertă de 300 de milioane de euro pentru preluarea a 51 la sută din acţiunile clubului AC Milan

Omul de afaceri din Singapore, Peter Lim, a făcut o ofertă de 300 de milioane de euro pentru a prelua 51 la sută din acţiunile AC Milan, club deţinut de magnatul italian Silvio Berlusconi.

77 afișări
Imaginea articolului Ofertă de 300 de milioane de euro pentru preluarea a 51 la sută din acţiunile clubului AC Milan

Ofertă de 300 de milioane de euro pentru preluarea a 51 la sută din acţiunile clubului AC Milan (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Conform sursei citate, Peter Lim, însoţit de agentul de jucători Jorge Mendes, s-a întâlnit în urmă cu câteva săptămâni cu Adriano Galliani, administratorul delegat al grupării italiene, a anunţat, luni, site-ul calciomercato.com, citând cotidianul spaniol AS.

O nouă rundă de întrevederi între cele două părţi ar fi programată în săptămânile ce urmează.

Barbara Berlusconi a anunţat în urmă cu câteva zile că familia Berlusconi este dispusă să cedeze 30 la sută din acţiunile clubului.

Peter Lim Eng Hock, în vârstă de 61 de ani, se numără printre cei mai bogaţi zece de oameni din Singapore şi ocupă locul 736 în 2013 în clasamentul celor mai potenţi oameni din lume întocmit de Forbes. El ar avea o avere estimată la 2,4 miliarde euro.

Lim a mai avut două tentative de preluare a pachetului majoritar al unor cluburi europene: în 2010 a vrut să cumpere gruparea Liverpool, iar în 2013 clubul Valencia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici