Oficial: Ibrahimovic va evolua la Manchester United din sezonul viitor

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a anunţat, joi, prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Facebook, că noua sa echipă, începând cu sezonul viitor, va fii formaţia engleză Manchester United, antrenată de portughezul Jose Mourinho.

324 afișări
Imaginea articolului Oficial: Ibrahimovic va evolua la Manchester United din sezonul viitor

Oficial: Ibrahimovic va evolua la Manchester United din sezonul viitor

După multe speculaţii începute odată cu anunţul său că va pleca de la Paris Saint-Germain, Zlatan s-a decis asupra viitorului său. Va deveni al doilea transfer realizat de Jose Mourinho la Manchester United, după cel al fundaşului ivorian Eric Bailly, de la Villarreal.

Singurul motiv pentru care mutarea lui Ibrahimovic la United nu a fost oficializată mai rapid este că atacantul suedez avea stipulată o clauză în contractul cu PSG conform căreia ar urma să încaseze un "bonus de loialitate" dacă îşi duce contractul până la capăt. Cum înţelegerea cu gruparea franceză e scadentă pe 1 iulie, Ibrahimovic a făcut anunţul mult aşteptat.

Manchester United a oferit un indiciu elocvent în ceea ce priveşte transferul lui Zlatan Ibrahimovic. "Diavolii" şi-au anunţat programul din această vară, care include un turneu în China, dar şi o partidă amicală cu Galatasaray care se va disputa chiar în Suedia, la Goteborg. Foarte probabil, oficialii lui United au decis ca meciul să se joace în ţara natală a lui Ibrahimovic conştienţi fiind de interesul crescut pe care îl va ridica această partidă programată să se joace pe arena "Ullevi Stadium", ce are o capacitate de 43,200 locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici