Oficiali şi arbitri din România delegaţi în UEFA Women’s Nations League

Forul continental a delegat oficiali şi arbitri din România la meciurile din primele două etape ale noii competiţii europene UEFA Women’s Nations League, anunţă FRF.

102 afișări
Imaginea articolului Oficiali şi arbitri din România delegaţi în UEFA Women’s Nations League

Oficiali şi arbitri din România delegaţi în UEFA Woman’s Nations League

Meciul dintre Germania şi Islanda va fi condus la centru de Ionela Alina Peşu, care va fi ajutată la cele două linii de Petruţa Claudia Iugulescu şi Daniela Constantinescu, cel de-al patrulea oficial fiind Iuliana Elena Demetrescu. Observator pentru arbitri va fi Maria Luisa Villa Gutierrez din Spania, iar delegat de joc Josip Tomasko din Croaţia. Partida, care contează pentru grupa a treia din Liga A, va avea loc marţi, de la ora 19.45, la Bochum, pe Vonovia Ruhrstadion.

În aceeaşi zi, Floarea Cristina Ionescu va fi observator pentru brigada de arbitri condusă de Irini Pingiou (Grecia) la meciul dintre Luxemburg şi Georgia, din grupa a doua a Ligii C, care se va disputa de la ora 20:30, în oraşul Esch-sur-Alzette, pe stadionul Emile Mayrisch.

Şi Teodora Albon va fi observator pentru brigada de arbitri de la meciul Ungaria – Irlanda, care va fi condus la centru de Zuzana Valentova din Slovacia. Meciul, care contează pentru grupa 1 a Ligii B, este programat de la ora 20:30, la Budapesta, pe arena Hidegkuti Nandor.

De asemenea, Roxana Berceanu va fi delegat de joc la partida dintre Bosnia şi Herţegovina – Slovenia, din grupa a patra a Ligii B, care se va disputa de la ora 16.00.

Vineri, Aurel Ionescu a fost delegat de joc la meciul Moldova – Andorra, scor 1-2, din grupa 1 a Ligii C, iar la jocul dintre Norvegia şi Austria, scor 1-1, din grupa a doua a Ligii A, care a avut loc la Oslo, a oficiat o brigadă de arbitri din ţara noastră. La centru s-a aflat Iuliana Elena Demetrescu, care a fost ajutată de arbitrii-asitenţi Petruţa Claudia Iugulescu şi Elena Mihaela Ţepuşă, cel de-al patrulea oficial fiind Ionela Alina Peşu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici