Oficialii clubului Dinamo au anunţat că numărul 14, cel purtat de Ekeng, va fi retras

Ionel Culina, ofiţerul de presă al lui Dinamo, a anunţat, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, că echipa din Ştefan cel Mare a decis să retragă numărul 14, cel purtat din momentul sosrii la Dinamo Patrick Ekeng.

3267 afișări
Imaginea articolului Oficialii clubului Dinamo au anunţat că numărul 14, cel purtat de Ekeng, va fi retras

Oficialii clubului Dinamo au anunţat că numărul 14, cel purtat de Ekeg, va fi retras

Într-o zi în care întreg fotbalul mondial i-a adus un omagiu celui care a fost Patrick Claude Ekeng, Dinamo, club lovit a doua oară în 16 ani de o tragedie fără margini, a luat decizia de a retrage tricoul cu numărul 14, purtat de Ekeng în cele cinci luni petrecute în Ştefan cel Mare.

Anunţul a fost făcut de Ionel Culina, ofiţerul de presă al clubului din Ştefan cel Mare: "Plânge toată suflarea dinamovistă, plânge toată ţara, plânge fotbalul peste tot în lume. Patrick a plecat dintre noi, lăsând în urmă o soţie, o fetiţă superbă, o familie numeroasă în Camerun şi milioane de oameni marcaţi de încă o tragedie pe un teren de fotbal. A plecat din Ştefan cel Mare şi cu numărul 14, retras pentru totdeauna. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici