OLANDA - ROMÂNIA, scor 4-0. Gigi Becali: Piţurcă mi-a spus înainte de meci că nu avem cum să batem Olanda

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, la Sport.ro, după înfrângerea echipei naţionale a României cu Olanda, scor 0-4, că selecţionerul Victor Piţurcă i-a spus înainte de începerea meciului că "tricolorii" nu au cum să câştige.

2747 afișări
Imaginea articolului OLANDA - ROMÂNIA, scor 4-0. Gigi Becali: Piţurcă mi-a spus înainte de meci că nu avem cum să batem Olanda

OLANDA - ROMÂNIA, scor 4-0. Gigi Becali: Piţurcă mi-a spus înainte de meci că nu avem cum să batem Olanda

"M-am împăcat cu Piţurcă şi nu vreau să mă mai cert cu el. Înainte de meci am stat de vorbă cu el. Cred că Grozav şi Stancu nu trebuiau băgaţi şi poate Tănase trebuia schimbat din minutul 30. Mă bucur că nu l-am luat pe Grozav la Steaua. Poţi să scoţi un rezultat bun împotriva lor doar dacă munceşti dublu faţă de ei. Tot aceeaşi diferenţă este între Steaua şi Ajax ca între România şi Olanda, dar noi am muncit foarte mult şi am avut şi un pic de noroc. Mi-a spus Piţurcă înainte de meci că olandezii au jucători de calitate mare şi nu avem cum să-i batem", a afirmat Becali, informează www.prosport.ro.

În ceea ce priveşte şansele de calificare la turneul final, Gigi Becali consideră că nimic nu este pierdut, mai ales că rezultatul dintre Turcia şi Ungaria, 1-1, ne avantajează. "Ne ajută rezultatul din Turcia pentru că îi batem pe unguri şi ne calificăm. Aveam o problemă dacă ne bătea Ungaria, dar aşa când te bate Olanda nu ai ce să spui. Eu cred că Piţurcă o să califice echipa până la urmă, o să-i mai spună şi alţii ce greşeli a făcut şi până la urmă va mai îndrepta din ele. Cel mai bun jucător al nostru a fost Popa", a precizat Becali.

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, în deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Golurile partide au fost marcate de Van der Vaart '12, Van Persie '56, '65 din penalti şi Lens '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici