Oltchim împrumută trei handbaliste la campioana Serbiei

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, va împrumuta trei handbaliste la campioana Serbiei, ZRK Vrnjacka Banja.

175 afișări
Imaginea articolului Oltchim împrumută trei handbaliste la campioana Serbiei

Oltchim împrumută trei handbaliste la campioana Serbiei (Imagine: Mediafax Foto)

Claudia Mojoiu, Mihaela Teodorescu şi Aura Ivancu au acceptat propunerea sârbilor şi cel puţin un sezon vor evolua la formaţia care va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

"Noi avem un protocol de colaborare cu echipa din Banja, vom merge în cantonamentul montan la ei, apoi ne vor întoarce vizita. Le-am propus trei jucătoare pe care să le împrumutăm, le-au acceptat pe toate. Este important pentru aceste handbaliste să joace", a declarat vicepreşedintele Petre Berbecaru.

Oltchim a ajuns la un acord cu HC Zalău, acolo unde au fost împrumutate alte două jucătoare, Georgiana Coadălată şi Daniela Băbeanu. Alte două jucătoare, ambele achiziţionate de Oltchim de la Centrul Naţional de Excelenţă, au fost împrumutate în Liga Naţională de handbal feminin. Portarul Alexandra Polocoşter şi pivotul Cristina Ailincăi vor juca la HCM Baia Mare, respectiv HC Zalău. "Le vom urmări atent în campionatul viitor şi în momentul în care vom avea nevoie de ele le vom chema la echipa mare", a afirmat Berbecaru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici