Oltchim, locul trei în grupa I a Ligii Campionilor

Handbalistele de la Buducnost Podgorica au învins, duminică, pe teren propriu, formaţia Krim Ljubljana, scor 32-29 (17-12), echipa din Muntenegru devenind liderul grupei I a Ligii Campionilor, din care face parte şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflată pe locul trei.

21 afișări
Imaginea articolului Oltchim, locul trei în grupa I a Ligii Campionilor

Oltchim, locul trei în grupa I a Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto)

Toate echipele din grupa I au câte două puncte, fiind departajate în clasament doar de golaveraj.

Sâmbătă, în deplasare, Oltchim a pierdut neaşteptat în faţa formaţiei Itxako Reyno De Navarra, scor 25-26 (14-10), având doar două puncte în clasament.

Configuraţia ierarhiei din grupa I, după două etape, este următoarea:

1. Buducnost 2 puncte (plus 2),

2. Krim Ljubliana 2 (plus 1),

3. Oltchim 2 (0) şi

4. Itxako 2 (minus 3).

TITLURILE ZILEI

Programul echipei Oltchim, în grupa I, este următorul: cu Krim (pe teren propriu, 20 februarie), cu Itxako (pe teren propriu, 6 martie), cu Budunost (în deplasare, 13 martie) şi cu Krim (în deplasare, 19 martie).

Primele două clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în semifinalele Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici