Oltchim obţine a doua VICTORIE consecutivă în Liga Campionilor, scor 34-15 cu Buxtehuder SV

Campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea a obţinut, sâmbătă, a doua victorie consecutivă în tot atâtea meciuri disputate în actuala ediţie a Ligii Campionilor, impunându-se, în deplasare, cu scorul de 34-15 (14-6), în faţa formaţiei germane Buxtehuder SV.

320 afișări
Imaginea articolului Oltchim obţine a doua VICTORIE consecutivă în Liga Campionilor, scor 34-15 cu Buxtehuder SV

Oltchim obţine a doua victorie consecutivă în actuala ediţie a LC, scor 34-15 cu Buxtehuder SV (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Golurile echipei din Râmnicu Vâlcea au fost marcate de Bulatovici - 7, Stanca - 6, Managarova - 4, Jovanovici - 4, Curea - 3, Neagu - 2, Meiroşu - 2, Manea - 2, Farcau - 1, Vetkova - 1, Pineau - 1 şi Brădeanu - 1.

Pentru formaţia oaspete au marcat: Fischer - 6, Deen - 3, Oldenburg - 3, Stapelfeldt - 2, Klein - 1.

Tot în grupa A a Ligi Campionilor se va disputa, sâmbătă seară, şi meciul Hypo Viena-Randers HK.

În prima etapă a fazei grupelor, echipa vâlceană s-a impus în faţa formaţiei Hypo Viena, cu scorul de 30-25 (15-12).

Programul complet al campioanei României în grupa A este următorul: Randers HK-Oltchim (27 octombrie), Oltchim-Randers HK (4 noiembrie), Hypo-Oltchim (11 noiembrie) şi Oltchim-Buxtehuder SV (18 noiembrie).

Sâmbătă joacă în Liga Campionilor şi formaţia "U" Jolidon Cluj, pe teren propriu, de la ora 17.30, cu Gyor ETO, în grupa B a competiţiei.

România aliniază pentru prima dată două echipe în faza grupelor Ligii Campionilor. Primele două clasate din fiecare dintre cele patru grupe se califică în faza grupelor principale, în care meciurile vor începe în 2 februarie. Tragerea la sorţi a celor două grupe principale va avea loc în 20 noiembrie.

Obiectivul Oltchimului în actuala stagiune este câştigarea trofeului, la două sezoane distanţă de când a jucat finala.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici