Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat, cu scorul de 31-25, derbiul cu Rulmentul

Echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 31-25 (15-13), formaţia Rulmentul Braşov, într-un meci jucat în devans la etapa a V-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

15 afișări
Imaginea articolului Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat, cu scorul de 31-25, derbiul cu Rulmentul

Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat, cu scorul de 31-25, derbiul cu Rulmentul (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Partida a fost una echilibrată în prima parte a jocului, atunci când, după ce o bună perioadă de timp, scorul a mers cap la cap, braşovencele s-au desprins la trei goluri, 8-11, în minutul 21. Oltchimul a redus însă din handicap şi a preluat apoi avantajul pe tabelă, 12-11, în minutul 26, şi a reuşit să se menţină în avantaj până la finalul meciului.

De la Oltchim au marcat: Neagu 6, Ardean şi Maier - câte 5, Stanca, Manea, Shymkute - câte 3, Gatzel, Lecuşanu - cîte 2, Luca şi Vasciuc - câte un gol, în vreme ce de la Rulmentul şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor: Barbosa 12, Gogoriţa 6, Alexandrescu 2, Gogârlă, Ilie, Niculae, Vîrtic şi Gheorghe - câte un gol.

Partida dintre Oltchim şi Rulmentul a fost în pericol să nu se dispute, după ce, cu o zi înainte de meci, braşovencele au anunţat că refuză să facă deplasarea din cauza restanţelor pe care clubul le are la ele. Handbalistele au decis totuşi miercuri să se deplaseze la Vâlcea pentru derbiul cu Oltchim, după ce le-a fost plătit un salariu restant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici