Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca returul finalei Ligii Campionilor la Bucureşti

Handbalistele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea vor juca meciul retur din finala Ligii Campionilor la Sala Polivalentă din Bucureşti, conform tragerii la sorţi de marţi, de la sediul federaţiei europene de profil.

33 afișări
Imaginea articolului Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca returul finalei Ligii Campionilor la Bucureşti

Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca returul finalei Ligii Campionilor la Bucureşti (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Echipa antrenată de Radu Voina se va duela în finală cu deţinătoarea trofeului, Viborg HK, la care evoluează şi căpitanul naţionalei României, Cristina Vărzaru. Turul va avea loc în Danemarca, iar returul la Bucureşti.

Oltchim este prima echipă românească ce va juca o finală de Liga Campionilor, după 1990. Campioana României mai are în palmaresul internaţional câştigarea Cupei Cupelor şi a Trofeului Campionilor (ambele în 2007), şi a două Cupe IHF (1984 şi 1989).

Finala este programată în dublă manşă, în 8-9 mai (turul), respectiv 15-16 mai (returul).

Obiectivul echipei antrenate de Radu Voina în acest sezon european a fost calificarea în finala Ligii Campionilor, fază în care adversara daneză a ajuns de cinci ori, câştigând competiţia de două ori (2006 şi 2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici