Oltchim şi-a amânat meciul cu "U" Jolidon Cluj, din etapa a XXI-a a Ligii Naţionale

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi-a amânat meciul din etapa a XXI-a a Ligii Naţionale, cu "U" Jolidon Cluj, deoarece la data oficială a partidei va juca turul semifinalelor Ligii Campionilor.

23 afișări
Imaginea articolului Oltchim şi-a amânat meciul cu "U" Jolidon Cluj, din etapa a XXI-a a Ligii Naţionale

Oltchim şi-a amânat meciul cu "U" Jolidon Cluj, din etapa a XXI-a a Ligii Naţionale (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Partida din etapa a XXI-a, de pe teren propriu, era programată pentru data de 10 aprilie, aceeaşi la care Oltchim va juca în deplasare meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor. Confruntarea cu "U" Jolidon Cluj a fost amânată cu trei zile.

Oltchim va avea parte astfel de o pauză de aproape o lună în campionatul intern, pentru că meciul din etapa a XX-a, de sâmbătă, cu Ştiinţa Bacău, l-a disputat în devans, câştigând cu scorul de 45-22.

Totuşi, 11 jucătoare de bază din lotul campioanei nu vor avea parte de odihnă, ele fiind convocate în 24 martie la naţională, pentru dubla manşă cu Ucraina, din preliminariile CE din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici