Oltchim va achita din încasări o parte din primele pentru calificarea în finala Ligii Campionilor

Preşedintele CS Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, marţi, că o parte din primele jucătoarelor pentru calificarea în finala Ligii Campionilor vor fi achitate cu banii din încasările pe care gruparea le va realiza în urma vânzării biletelor la manşa retur a întâlnirii cu Viborg.

38 afișări
Imaginea articolului Oltchim va achita din încasări o parte din primele pentru calificarea în finala Ligii Campionilor

Oltchim va achita din încasări o parte din primele pentru calificarea în finala Ligii Campionilor (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Vom încasa aproximativ şapte miliarde de lei vechi. Suma acoperă numai o parte din primele pe care le vor primi handbalistele pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon, calificarea în finala Ligii Campionilor", a spus Gavrilescu.

Conducerea clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea a stabilit o primă de 10.000 de euro pentu calificarea în finală, care va fi acordată în funcţie de randamentul fiecărei jucătoare în actuala ediţie a Ligii Campionilor.

Ioan Gavrilescu a precizat că încă nu a fost stabilită suma ce îi va reveni fiecărei jucătoare în cazul câştigării trofeului. "Am discutat această problemă cu managerul Roibu, dar nu am stabilit suma. Trebuie să identificăm în amănunt resursele de care dispunem. Clubul Oltchim nu a rămas niciodată dator la un sportiv şi aşa va fi şi de această dată. Nu promitem doar de dragul de a promite", a menţionat oficialul grupării vâlcene.

Gavrilescu şi-a cerut scuze faţă de abonaţii clubului, după ce s-a stabilit că fanii nu vor putea intra la finală pe baza legitimaţiei de abonat, ci vor fi obligaţi să-şi procure bilete. Preşedintele clubului Oltchim a explicat că această decizie a fost luată după ce reprezentanţii Jandarmeriei şi ai Federaţiei Române de Handbal au susţinut că abonamentele nu au suficiente elemente de securitate şi pot fi uşor de falsificat. "Noi am fost în delegaţie la Bucureşti, toţi angajaţii clubului, a fost cu noi şi managerul SC Oltchim, Constantin Roibu. Am vrut să vedem la faţa locului care sunt condiţiile, ce trebuie de făcut. Am avut discuţii lungi, cu conducerea Sălii Polivalente (n.r. - Sala Ioan Kunst Ghermănescu), cu reprezentanţi ai Jandarmeriei, cu oficiali ai Federaţiei Române de Handbal. Noi ne-am dorit mult ca abonaţii clubului nostru să poată intra la meciul retur pe baza tichetelor. Din cauza faptului că abonamentele nu au un sistem de securitate performant, dorinţa noastră nu poate fi îndeplinită. Ni s-a explicat că riscul este prea mare, că tichetele pot fi uşor copiate. Din păcate, abonaţii vor trebui să plătească şi ei biletul de intrare. Le cer scuze pentru acest lucru şi sper să înţeleagă că am făcut tot posibilul. E drept că pe acele abonamente scrie că sunt valabile numai la meciurile Oltchimului desfăşurate în sala sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, dar să nu se înţeleagă că la momentul tipăririi lor ne-am gândit la situaţia de faţă", a precizat oficialul.

Gavrilescu a menţionat că toţi posesorii de abonamente au un bilet rezervat la meciul de la Bucureşti: "Au prioritate la bilete. Toţi abonaţii care vor dori să meargă la meciul retur au rezervat un bilet şi îşi pot alege locul în sală".

Clubul Sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea va pune în vânzare 4.500 de bilete pentru meciul retur al finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, pe care formaţia olteană îl va juca sâmbătă 15 mai, la Bucureşti, împotriva grupării daneze Viborg HK.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici