Oltchim va întâlni formaţia ungară Gyor ETO în semifinalele Ligii Campionilor

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, va întâlni în semifinalele Ligii Campionilor formaţia ungară Gyor ETO, ocupanta locului secund în grupa I principală.

12 afișări
Imaginea articolului Oltchim va întâlni formaţia ungară Gyor ETO în semifinalele Ligii Campionilor

Oltchim va întâlni formaţia ungară Gyor ETO în semifinalele Ligii Campionilor (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Liderul grupei I principale, Larvik HK, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Krim Ljubljana (locul 3, cu 5 puncte), scor 30-23 (14-8), acumulând 10 puncte şi nemaiavând cum să fie detronată din postura de lider.

Astfel, indiferent de rezultatul partidei de duminică, dintre Gyor ETO (locul 2, cu 7 puncte) şi HC Leipzig (locul 4, cu 0 puncte), clasamentul grupei I nu mai poate fi schimbat. În grupa a II, în pofida înfrângerii de sâmbătă, pe terenul celor de la Viborg, 26-33 (15-17), Oltchim a rămas lider, cu 9 puncte, urmată de Viborg, cu 8.

Conform regulamentului competiţiei, liderii celor două grupe principale vor juca încrucişat cu formaţiile de pe locul secund, adică norvegienele de la Larvik HK vor întâlni danezele de la Viborg HK, iar Oltchim se va duela cu Gyor ETO.

Programul semifinalelor: Viborg HK-Larvik HK şi Gyor ETO-Oltchim Râmnicu Vâlcea. Meciurile tur se vor juca în 10-11 aprilie, iar cele retur o săptămână mai târziu.

În sezonul trecut, Oltchim a atins faza semifinalelor Ligii Campionilor, fiind eliminată de câştigătoarea ulterioară a competiţiei, Viborg HK. În actuala stagiune, obiectivul campioanei României este jucarea finalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici