Olympique de Marseille l-a demis pe antrenorul Gennaro Gattuso

  • Olympique de Marseille l-a demis pe antrenorul Gennaro Gattuso, după ce echipa franceză a suferit o scădere drastică de formă.
  • Anunţul a fost făcut marţi de către clubul din Ligue 1, la puţin mai mult de patru luni de la numirea sa.
  • Jean-Louis Gasset este principalul candidat pentru postul vacant.
100 afișări
Imaginea articolului Olympique de Marseille l-a demis pe antrenorul Gennaro Gattuso

Olympique de Marseille l-a demis pe antrenorul Gennaro Gattuso

Italianul în vârstă de 46 de ani, care a mai antrenat Valencia, Napoli şi AC Milan, a fost angajat de Marseille ca înlocuitor al lui Marcelino în luna septembrie a anului trecut.

Marseille se află pe locul nouă în prima ligă franceză, după o serie de cinci meciuri fără victorie, din care a pierdut două şi a remizat în trei.

,,Olympique de Marseille anunţă încheierea colaborării cu Gennaro Gattuso", a anunţat Marseille într-un comunicat.

,,Marseille doreşte să îi mulţumească în mod special lui Gennaro şi întregului său staff pentru angajamentul şi profesionalismul de care au dat dovadă zi de zi şi le urează toate cele bune pentru viitor."

Francezul Jean-Louis Gasset este principalul candidat pentru postul vacant de manager, potrivit presei franceze.

Gasset, în vârstă de 70 de ani, a antrenat cel mai recent echipa naţională a Coastei de Fildeş. El a fost demis după o prestaţie slabă în faza grupelor Cupei Africii pe Naţiuni. Cu toate acestea, Coasta de Fildeş a reuşit să câştige turneul.

Marseille, cu 30 de puncte în 22 de meciuri, va găzdui joi formaţia ucraineană Şahtior Doneţk în manşa secundă a play-off-ului eliminatoriu din Europa League, urmată duminică de un alt meci pe teren propriu cu Montpellier, locul 14 în Ligue 1.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici