Omagiu emoţionant din partea fanilor lui Arsenal pentru Cristiano Ronaldo după moartea fiului său

  • Cristiano Ronaldo a revenit în acţiune pentru Manchester United după moartea fiului său nou-născut, fiind titular în meciul cu Arsenal, sâmbătă, de la începutul meciului.
  • El a avut parte de o primire călduroasă din partea fanilor lui Arsenal.
1747 afișări
Imaginea articolului Omagiu emoţionant din partea fanilor lui Arsenal pentru Cristiano Ronaldo după moartea fiului său

Sursa foto: Twitter TC

Atacantul portughez a fost aclamat de fanii tunarilor la ieşirea din tunel pentru încălzire, cu ocazia meciului de sâmbătă, de la prânz din Premier League, şi a răspuns aplaudându-i pe suporteri. Alţi suporteri au putut fi văzuţi ţinând un banner pe care scria "Ronaldo, îmi pare rău pentru pierderea ta", alături de o inimă.

Fanii din interiorul Emirates s-au unit apoi în aplauze în semn de omagiu în timpul celui de-al şaptelea minut al meciului. Ronaldo şi partenera sa, Georgina Rodriguez, au anunţat luni, într-o declaraţie pe Instagram, vestea sfâşietoare a decesului nou-născutului lor. Cuplul aştepta gemeni şi a spus: "Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranţă şi fericire".

Ronaldo nu a fost disponibil pentru meciul de marţi pierdut cu 4-0, pe Anfield, unde fanii lui Liverpool au cântat o interpretare emoţionantă a imnului lor, "You'll Never Walk Alone", şi au ţinut un minut de aplauze în semn de omagiu pentru el.

Înaintea meciului din nordul Londrei, Mikel Arteta, şeful lui Arsenal, i-a lăudat pe fanii lui Liverpool pentru gestul lor „excepţional", aşa că va fi fost încântat să vadă că adepţii echipei sale au lăsat rivalităţile deoparte, arătând sentimente similare.

"Nu cred că am voie să vorbesc despre aşa ceva, pentru că dacă nu trăieşti experienţa nu poţi fi la acelaşi nivel pentru a exprima sau a trece prin durere", a spus Arteta despre pierderea tragică a lui Ronaldo.

"Ceea ce a arătat această ţară şi acest campionat cu ceea ce s-a întâmplat zilele trecute pe Anfield cred că este excepţional.

"Sportul ar trebui să conducă la găsirea unei unităţi la nivel uman care uneori lipseşte. A fost un exemplu extraordinar şi un lucru de care trebuie să fim foarte mândri că participăm într-o ligă în care unele cluburi şi oameni implicaţi în acest sport sunt capabili să arate aşa ceva".

Joi, Ronaldo a împărtăşit prima fotografie cu fetiţa sa nou-născută şi cu Rodriguez alături de copiii Cristiano Junior, Eva, Mateo şi Alana Martina. "Casă dulce casă. Gio şi fetiţa noastră sunt în sfârşit împreună cu noi", a scris fostul star de la Real Madrid şi Juventus.

"Vrem să le mulţumim tuturor pentru toate cuvintele şi gesturile frumoase. Sprijinul vostru este foarte important şi am simţit cu toţii dragostea şi respectul pe care îl aveţi pentru familia noastră. Acum este timpul să fim recunoscători pentru viaţa pe care tocmai am primit-o în această lume."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici