Oprea: Era de aşteptat ca FCM Târgu Mureş să îşi vândă scump pielea şi aşa a fost

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat, vineri, după remiza de pe teren propriu cu FCM Târgu Mureş, scor 1-1, că era de aşteptat ca oaspeţii "să îşi vândă scump pielea" şi a calificat drept supărător faptul că echipa sa are probleme la finalizare.

13 afișări
Imaginea articolului Oprea: Era de aşteptat ca FCM Târgu Mureş să îşi vândă scump pielea şi aşa a fost

Oprea: Era de aşteptat ca FCM Târgu Mureş să îşi vândă scump pielea şi aşa a fost (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştiam că va fi un meci greu, chiar dacă aveam un tonus bun după ce bătusem Rapidul. Era de aşteptat ca Târgu Mureş să vină şi să-şi vândă scump pielea şi aşa a şi fost. Din păcate, suferim mult la finalizare, acolo unde faţă în faţă cu portarul se vede doar valoarea atacantului, antrenorul nu mai are ce să facă. E supărător că nici măcar din doi metri nu reuşim să băgăm mingea în poartă. Am făcut o serie bună, pe final de an, dar uite că ne împotmolim ca ţiganul la mal. Nu căutăm ţap ispăşitor, toţi suntem vinovaţi atunci când nu se marchează. Jucătorii trebuie să înţeleagă că li s-a întins o mână şi au avut ocazia să demonstreze că au valoare. Cine a făcut-o rămâne, cine nu vom vedea în iarnă ce se întâmplă cu ei", a spus Oprea.

Dănuţ Oprea consideră că returul actualei ediţii de campionat va fi unul "nebun". "Va fi un retur de campionat nebun şi extrem de greu pentru noi, pentru că luptăm pe două fronturi, la fel de importante amândouă", a adăugat el.

Formaţia FC Braşov a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, vineri, pe teren propriu, cu echipa FCM Târgu Mureş, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului. Ambele goluri au fost marcate de Ilyeş '63 (penalti) şi '72 (autogol).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici