Opt fani rapidişti au primit amendă şi interdicţie de a intra pe stadioane, după incidentele de joi

Opt suporteri rapidişti au primit amendă de câte 400 de lei şi interdicţie de a mai intra pe arenele sportive timp de un an, după ce au fost implicaţi în incidentele de joi seară, de la finalul partidei Rapid-VfL Wolfsburg.

18 afișări
Imaginea articolului Opt fani rapidişti au primit amendă şi interdicţie de a intra pe stadioane, după incidentele de joi

Opt fani rapidişti au primit amendă şi interdicţie de a intra pe stadioane, după incidentele de joi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, peste zece suporteri ai echipei Rapid Bucureşti au fost ridicaţi după incidentele provocate în afara stadionului, la finalul partidei cu formaţia VfL Wolfsburg, şi duşi la Secţia 20 de Poliţie, însă doar opt dintre aceştia au fost amendaţi cu câte 400 de lei şi au primit interdicţie de a mai intra pe arenele sportive timp de un an.

Jandarmii urmează să vizioneze casetele cu înregistrările video de la finalul meciului, pentru identificarea şi sancţionarea tuturor suporterilor care au provocat incidentele.

Aproximativ 1.500 de fani rapidişti se strânseseră în faţa stadionului şi cereau demisia antrenorului portughez Jose Peseiro, joi seară, după partida Rapid-VfL Wolfsburg. În momentul în care unul dintre acţionari, Fathi Taher, s-a îndreptat spre ei, suporterii au arunat cu pietre şi sticle. Jandarmii au intervenit imediat şi au reţinut câţiva suporteri turbulenţi.

Echipa Rapid Bucureşti a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, după ce a remizat, joi, scor 1-1 (0-1), cu formaţia germană VfL Wolfsburg, într-un meci disputat pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu şi contând pentru manşa secundă a primului tur al competiţiei. În tur, Rapid a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici