Opt jucători de la Pandurii au fost testaţi antidoping

Reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Antidoping au fost prezenţi la antrenamentul formaţiei Pandurii Târgu Jiu şi au supus unui test opt dintre jucătorii echipei gorjene.

12 afișări
Imaginea articolului Opt jucători de la Pandurii au fost testaţi antidoping

Opt jucători de la Pandurii au fost testaţi antidoping (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Jucătorii testaţi au fost Cardoso, Chiricheş, Pintilii, Mutu, Vranjkovici, Brata, Chibulcutean şi Hidişan.

Tehnicianul Petre Grigoraş a pus controlul pe seama invidiei: "E o invidie atât de mare încât a venit controlul la noi. Astăzi am avut opt jucători care fac control antidoping, au venit inopinat la antrenament, ne-au cerut lista cu jucătorii care fac antrenament şi au ales opt jucători care să facă acest control".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici