Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat că terenul 1 va avea acoperiş retractabil în 2019

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat că li s-a acordat un împrumut de 175 de milioare de lire sterline pentru finanţarea construirii unui al doilea acoperiş retractabil, pe terenul 1, informează SkySports.

98 afișări
Imaginea articolului Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat că terenul 1 va avea acoperiş retractabil în 2019

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat că terenul 1 va avea acoperiş retractabil în 2019

Acoperişul va costa 71 de milioane de lire, iar lucrarea va fi finalizată în 2019. În complexul de la All England Club, care găzduieşte turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, doar arena centrală beneficiază de un acoperiş retractabil. În plus, capacitatea terenului 1 va fi mărită cu 900 de locuri: de la 11.500, cât are în prezent, la 12.400 de locuri.

Banii obţinuţi din împrumutul făcut de către organizatorii de la Wimbledon vor fi utilizaţi şi pentru construirea de terenuri suplimentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici