Drum cu peripeţii |Simona Halep povesteşte despre experienţa neplăcută dintr-un avion de mici dimensiuni: "Simţeam că nu am aer"

Jucătoarea Simona Halep a mărturisit că a avut parte de o călătorie cu peripeţii de la Toronto (Canada) la Cincinnati (SUA), acolo unde va participa în această săptămână la turneul WTA de categorie Premier 5.

1848 afișări
Imaginea articolului Drum cu peripeţii |Simona Halep povesteşte despre experienţa neplăcută dintr-un avion de mici dimensiuni: "Simţeam că nu am aer"

Simona Halep povesteşte despre experienţa neplăcută dintr-un avion de mici dimensiuni: "Simţeam că nu am aer"

Halep a jucat săptămâna trecută la turneul de la Toronto, de unde a plecat cu un avion privat, însă nu şi-a dus călătoria la bun sfârşit cu aeronava respectivă. Pentru că s-a speriat, Simona Halep a ales să meargă cu maşina din Buffalo (SUA), unde a avionul a făcut o escală. Halep şi antrenorul său Darren Cahill au parcurs împreună 700 de kilometri, în şase ore, iar australianul a fost cel care a condus mai mult, spune Simona.

"Darren mi-a spus că e complicat să luăm o cursă normală şi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea un avion privat. Am spus OK, era pentru prima oară în viaţa mea. El a aranjat totul. Am ajuns acolo cu cinci minute înainte, totul era în regulă, niciun control, nimic, dar prima oară când am văzut avionul am fost speriată. Mi-a spus să mă calmez, că totul va fi bine.

A trebuit să oprim în Buffalo şi am spus că e suficient. Nu voi mai merge în acel avion. Am luat o maşină şi am făcut şase ore. Simţeam că nu am aer. Eram albă la faţă, rece şi am spus că e prea mult pentru mine. Băieţii, preparatorul fizic şi partenerul de antrenament, au venit aici cu avionul privat. Eu am venit cu Darren. Bietul Darren! Îmi pare rău pentru el, dar a fost amuzant şi relaxant pentru mine. Eu am condus două ore, iar el, patru.

Priveliştea a fost frumoasă şi a fost linişte. Era în regulă. Avionul se mişca prea mult. Eram în siguranţă pe pământ", a declarat Simona Halep, conform site-ului wtatennis.com.

A doua jucătoare a lumii a precizat că nu va mai zbura într-un avion privat: "Nu cu acela. Niciodată din nou cu unul atât de mic".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici