Taylor Townsend, adversara Simonei Halep în turul doi al turneului de la Cincinnati / Halep: Am trecut peste înfrângerea cu Svitolina; încerc să îmi regăsesc ritmul

Jucătoarea americană de tenis Taylor Townsend, locul 134 WTA, a învins-o, luni seara, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 69 WTA, şi s-a calificat în turul doi al turneului de la Cincinnati, unde o va întâlni pe Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2.

405 afișări
Imaginea articolului Taylor Townsend, adversara Simonei Halep în turul doi al turneului de la Cincinnati / Halep: Am trecut peste înfrângerea cu Svitolina; încerc să îmi regăsesc ritmul

Taylor Townsend, adversara Simonei Halep în turul doi al turneului de la Cincinnati

Intrată direct în turul secund al competiţiei, Halep va întâlni, marţi seara, o jucătoare venită din calificări. Americanca, în vârstă de 21 de ani, a trecut de calificările competiţiei după ce le-a învins pe Irina Begu, scor 6-7, 6-1, 6-3, şi pe Carina Witthoeft, scor 6-7, 7-5, 6-1, pentru ca în primul tur de pe tabloul principal, disputat luni seară, să treaca de campioana olimpică de la Rio, Monica Puig.

Cele două jucătoare se vor confrunta pentru prima oară în carieră. Meciul va avea loc pe terenul semicentral de la Cincinnati, de la 21:00. Sportiva care se califică în optimi îşi asigură un cec în valoare de 29.100 de dolari, dar şi 105 puncte în clasamentul WTA.

Dacă va trece de americancă, Halep ar putea să joace în optimi cu Anastasija Sevastova (Letonia), Shuai Peng (China) sau Roberta Vinci (Italia). Simona s-a oprit în semifinalele ediţiei precedente a turneului american, după ce a fost învinsă cu 6-3, 6-4 de Angelique Kerber.

Jucătoarea Simona Halep, cap de serie numărul 2 la turneul WTA de la Cincinnati, a mărturisit că a lăsat în urmă eşecul suferit în faţa ucrainencei Elina Svitolina, în semifinalele de la Rogers Cup, şi a afirmat că este pregătită pentru următoarea provocare.

"Este plăcut să revin la Cincinnati, ca de fiecare dată. Am obţinut rezultate bune aici, în trecut. Mă bucur că sunt sănătoasă şi pregătită. Îmi place suprafaţa de joc, îmi plac mingile, atmosfera, fanii. Sunt multe lucruri pozitive aici şi de aceea mă simt bine.

Nu mă gândesc deocamdată la US Open, pentru că mai sunt două săptămâni până la începerea turneului. Vreau doar să lucrez, să îmi fac jocul atât cât pot şi să dau tot ce am mai bun pe teren.

Ultimul meci (n.r. - 1-6, 1-6 în faţa Elinei Svitolina) nu a fost grozav. A fost puţin dezamăgitor, nu am putut să simt mingea. Dar acum pot să spun că sunt pregătită pentru următorul turneu. Am trecut peste şi încerc să îmi regăsesc ritmul şi să muncesc din greu în fiecare zi", a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat site-ului wtatennis, înaintea turneului de la Cincinnati.

Intrată în competiţie direct turul secund, Simona Halep o va întâlni, marţi, de la 21:00, pe americanca Taylor Townsend, numărul 134 mondial. În runda inaugurală, viitoarea adversară a româncei a învins-o, luni seara, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 69 WTA, campioana olimpică de la Rio de Janeiro.

"Nu e uşor. Nu am mai jucat cu ea până acum. Nu ştiu la ce să mă aştept, dar ştiu că este foarte puternică. Mă voi pregăti, voi vorbi cu antrenorul meu şi vom vedea", a încheiat Halep.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici