Oscar Pistorius la proces: Vorbeam cu Reeva Steenkamp despre viitor

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a declarat, marţi, în procesul în care este acuzat de uciderea iubitei sale, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013, că vorbea cu Reeva Steenkamp despre viitor.

387 afișări
Imaginea articolului Oscar Pistorius la proces: Vorbeam cu Reeva Steenkamp despre viitor

Oscar Pistorius (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începusem să vorbesc despre viitor cu Reeva. Îmi imaginam viitorul împreună. Am fost foarte mândru de ea. Cred că am avut mai multe sentimente pentru ea, decât am avut uneori pentru mine", a spus Pistorius în cea de-a doua zi în care depune mărturie.

El a precizat că în primele şase zile ale relaţiei au vorbit zilnic şi a precizat că legătura cu Reeva Steenkamp a venit după alte două relaţii "dificile".

Oscar Pistorius şi Reeva Steenkamp s-au cunoscut la 4 noiembrie 2012 printr-un prieten comun, dealer de maşini de lux.

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a început să depună mărturie, luni, în procesul de la Pretoria, în care este acuzat de uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

Pistorius nu a negat niciodată că a împuşcat-o pe Reeva Steenkamp, dar a susţinut încă din prima zi că este vorba de o neînţelegere. El a spus că a crezut că în casă i-au intrat hoţi şi că a tras focuri de armă fără să ştie că Reeva s-a trezit pentru a merge la baie.

Sportivul riscă o condamnare la 25 de ani de închisoare, în cazul în care se va dovedi că a fost crimă cu premeditare.

Reeva Steenkamp, în vârstă de 29 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici