Oscar Washington Tabarez: Mă aştept la un joc echilibrat, România are jucători buni

Selecţionerul naţionalei Uruguayului, Oscar Washington Tabarez, a declarat că se aşteaptă la un joc echilibrat în meciul amical de miercuri cu România, un adversar care are jucători buni şi o lungă tradiţie, informează cotidianul Hoy.

77 afișări
Imaginea articolului Oscar Washington Tabarez: Mă aştept la un joc echilibrat, România are jucători buni

Oscar Washington Tabarez: Mă aştept la un joc echilibrat, România are jucători buni (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Echipa României este una tânără, în plin proces de reconstrucţie. România are o lungă tradiţie în fotbal, cu rădăcini latine, dispune de jucători valoroşi. Românii sunt foarte pasionaţi de fotbal. Naţionala României are destui jucători care evoluează în echipe bune din străinătate. Mă aştept la un joc echilibrat, aşa este la acest nivel", a spus Tabarez.

Conform presei din Uruguay, Tabarez a stabilit deja formaţia de start pentru partida de miercuri de la Bucureşti: Muslera - Maxi Pereira, Lugano, Godin, Caceres - D. Perez, Arevalo Rios, C. Rodriguez - Forlan, Cavani, Suarez.

Partida amicală România - Uruguay va avea loc miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici