Oţelul a contestat la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor dreptul lui Cârţu de a sta pe bancă

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, vineri, că gruparea gălăţeană a contestat la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF dreptul antrenorului Sorin Cârţu de a sta pe banca tehnică a echipei Pandurii Târgu Jiu.

20 afișări
Imaginea articolului Oţelul a contestat la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor dreptul lui Cârţu de a sta pe bancă

Oţelul a contestat la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor dreptul lui Cârţu (Foto) de a sta pe bancă (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu facem acest lucru pentru a câştiga noi neapărat cu 3-0, ci pentru a respecta nişte principii. Cred că Pandurii riscă o depunctare. Cazul va fi analizat de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor", a spus Stan, după meciul terminat de egalitate de Oţelul, scor 1-1, în faţa formaţiei Pandurii, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Oţelul Galaţi a mai depus, la începutul acestei săptămâni, un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal, prin care a contestat dreptul lui Sorin Cârţu de a sta pe banca tehnică a echipei Pandurii Târgu Jiu, la meciul de astăzi. Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a respins, joi, ca neîntemeiat memoriul clubului Oţelul privind neexecutarea hotărârii de suspendare de către Sorin Cârţu.

Sorin Cârţu a primit şase etape de suspendare pentru gestul de mâini încătuşate, făcut la adresa arbitrului Augustus Constantin, la finalul partidei cu Unirea Urziceni, de pe teren propriu, disputată în 24 octombrie 2009, în etapa a XI-a a Ligii I. La 28 octombrie 2009, el şi-a reziliat contractul cu gruparea gorjeană.

La 17 martie, Sorin Cârţu a fost reinstalat antrenor principal la Pandurii, după ce Liviu Ciobotariu a demisionat. De la revenirea la Pandurii, Cârţu a stat pe bancă la două partide, cu CFR Cluj, scor 0-1, şi cu Steaua, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici