Oţelul a preluat conducerea în clasamentul Ligii I, după 2-1 cu Universitatea Craiova

Echipa Oţelul Galaţi a preluat conducerea în clasamentul Ligii I, cu trei etape înainte de finalul sezonului, după victoria obţinută, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), în faţa formaţiei Universitatea Craiova, în runda a XXXI-a.

302 afișări
Imaginea articolului Oţelul a preluat conducerea în clasamentul Ligii I, după 2-1 cu Universitatea Craiova

Oţelul a preluat conducerea în clasamentul Ligii I, după 2-1 cu Universitatea Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile echipei Oţelul au fost marcate de Paraschiv '22 şi '42, în timp ce pentru Universitatea Craiova a punctat Subotici '54.

Oţelul a deschis scorul în minutul 22, prin Gabriel Paraschiv, care a înscris din cinci metri, după o pasă primită în faţa porţii de la Viglianti.

În minutul 42, Oţelul îşi majorează diferenţa, scor 2-0, prin acelaşi Paraschiv, care, după o cursă personală, a ridicat mingea peste Gugu, i-a fentat pe Silviu Lung şi Dănănae, apoi a trimis mingea în poarta goală de la aproximativ cinci metri.

Universitatea Craiova a redus din diferenţă în minutul 54, prin Subotici, care a profitat de un luft al lui Sergiu Costin şi a înscris din 7 metri.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 30. Perendija, 23. Sălăgeanu - 29. Giurgiu, 24. Filip - 8. Antal, 37. Viglianti (15. Ibeh '76), 14. S. Ilie (7. Iorga '46) - 10. G. Paraschiv (27. Pena '60). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Universitatea Craiova: 21. Lung - 18. Dănănae, 7. Gugu, 4. Zoro, 2. Buşu - 5. D. Stoica - 19. Stoianof (6. Buleică '49), 15. Dina (9. M. Costea '46), 30. Prepeliţă, 8. Ologu (10. Fl. Costea '76) - 20. Subotici, Antrenor: Aurel Ţicleanu.

Cartonaşe galbene: Zoro '52, Filip '87

Arbitri: Marius Avram (central) - Iulian Radu, Mircea Orbuleţ (asistenţi) - George Ionescu (rezervă).

Observatori: George Ionescu, Daniel Prodan.

Supervizor: Octavian Goga.

La meciul disputat pe stadionul "Oţelul", primul în nocturnă pe teren propriu pentru formaţia pregătită de Dorinel Munteanu, au asistat aproximativ 12.000 de spectatori.

Oţelul Galaţi a preluat conducerea în clasamentul Ligii I, cu 61 de puncte, cu un punct mai mult decât FC Timişoara, care a remizat, tot joi, în deplasare, cu FC Vaslui, în derbiul etapei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici