Oţelul Galaţi a învins Gloria Bistriţa

Echipa Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi a învins Gloria Bistriţa

Oţelul Galaţi a învins Gloria Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Janos Szekely '27 şi Daniel Stan '69.

Oţelul a deschis scorul în minutul 27, când la o centrare de pe partea stângă în faţa porţii al lui Ciprian Deac, Janos Szekely a marcat din patru metri.

Daniel Stan a majorat diferenţa în minutul 69, atunci când a înscris cu capul, după o centrare de pe dreapta a lui Szekely.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Aurelian Bogaciu (centru) - Nicolae Marodin, Vasile Marinescu (asistenţi) - Emil Voicu (rezerve). Bogaciu nu a arătat niciun cartonaş în acest meci.

Observatori au fost Pavel Peniu şi Aron Huzu.

La partidă au asistat aproximativ 6.000 de spectatori între care şi 11 fani ai formaţiei Gloria Bistriţa.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, duminică, după meciul cu Oţelul Galaţi, că obiectivul Gloriei Bistriţa de a-şi asigura menţinerea în prima ligă nu este încă realizat.

"Am avut un început bun de meci, în care ne-am creat două-trei ocazii de gol, însă apoi ne-am stins şi a fost doar o chestiune de timp până când Oţelul să marcheze. La mijlocul terenului am contat foarte puţin, în timp ce mijlocul Oţelului a fost foarte dinamic, iar cei patru atacanţi au fost în mare formă azi. Consider victoria Oţelului meritată. Obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare, nu este încă realizat. Orice se poate întâmpla", a afirmat Sabău.

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că Oţelul Galaţi a făcut, duminică, cel mai bun meci din acest an, în victoria cu Gloriţa Bistriţa, scor 2-0, în etapa a XXV-a a Ligii I.

"A fost cel mai bun meci al nostru din această a doua parte a sezonului în faţa unei echipe extrem de grele, o echipă foarte greu de bătut. Cred că rezultatul final nu a stat prea mult sub semnul întrebării. Îmi felicit echipa, pentru că veneam după o perioadă grea şi după un joc foarte slab făcut la Mioveni. Este importantă victoria pentru moralul echipei", a spus Grigoraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici